Vi väljer råvaror efter säsong, fokus är kvalitet, hållbart jordbruk och etisk djurhållning. Råvarorna tillagas på modernt vis men genom tekniker som grundar sig i traditioner och åldrad kunskap.
Vinerna kommer från likasinnade, odlare som värdesätter det småskaliga, som presterar kvalitet genom passion och i harmoni med de förutsättningar som ges på den plats där de verkar.
Vi serverar mat inspirerad av det som finns nära, av råvaror vi älskar. De blir till rätter som speglar det naturliga och enkla.
Helheten grundar sig i vår definition av ärlig gastronomi, på den plats vi verkar och kring de människor vi möter.[/digr_content_grid_item][digr_content_grid_item image=”https://krakas.se/wp-content/uploads/2022/12/Krakas-Krog_2022_0005-1.jpg” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.17.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/digr_content_grid_item][digr_content_grid_item image=”https://krakas.se/wp-content/uploads/2022/12/Krakas-Krog_2022_0005-1.jpg” button_url_new_window=”1″ _builder_version=”4.17.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/digr_content_grid_item][/digr_content_grid]